Kunstis på Skeidbanen – fortsatt helt uvisst!

Møtet med Rina Mariann Hansen 28/6-2019 startet med en nedtur. Innkallingen var en halv time tidligere enn kommunisert, og da ble det bare 5 minutter med Rina, før Frode Kyvåg overtok.
Men vi gjorde det beste ut av det, og gikk gjennom de punktene som var viktig for Skeid. Nytt lys på nedre bane, overtakelse av areal for å bygge nytt klubbhus/garderobe med utleieblokker og kunstgress-/kunstisbane på øvre bane.
Frode fremstod som lyttende og positiv, men kan ikke annet enn å henvise til behovsplanen som er under ny gjennomgang. Selv ikke det at man har droppet alle typer hall på Valle Hovin innen nåværende behovsplansperiode, gjorde noen forskjell for Skeidbanen.
Det er bare «å male på» i kommende kommunevalg, og utfordre partiene på kunstis/kunstgress på Skeidbanen. Vår løsning er både barnevennlig, vil være et åpent anlegg, og er et område under sterkt press fra nybygg av boliger. Dessuten er det en rekke skoler som ønsker kunstisen velkommen. Så det er sterke og gode argumenter for prioritering av nytt kunstis-/kunstgressbane på Skeidbanen.
Kunstisprosjektet støttes av ISU (idrettens samarbeidsutvalg), ishockeyforbundet, skøyteforbundet og bandyforbundet!

Sa-sa-sa Bra-bra-bra Skeid-Skeid-Skeid!

En tanke om “Kunstis på Skeidbanen – fortsatt helt uvisst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *