Opprop for Kunstis på Skeidbanen

Kunstisgruppen har satt i gang et opprop, for å få mer oppmerksomhet blant de folkevalgte. De folkevalgte lovet kunstis på Skeidbanen på 1990-tallet!
Oppropet finner du her på nettsiden www.opprop.net.

Helt siden åpningen av Skeidbanen idrettsanlegg på 1950-tallet, har det vært skøyteis der hver vinter. Naturisen kunne komme i desember og var en stor lekeplass for mange gjennom hele vinteren.
Naturen spiller ikke lenger på lag med de som ønsker vinteraktiviteten på Skeidbanen . Men skøyteisen ønskes av mange. Derfor dette oppropet overfor byens politikere; kunstis på Skeidbanen – NÅ!

Isflaten på Skeidbanen har vært en yndet tomleplass for alle, for de lokale skoler og barnehager, for beboerne i nærområdet og for den organiserte idretten. Men uansett frivillighet og stor dugnadsånd gjennom mange år, er det umulig å etablere en stabil isflaten uten minusgrader. Her må det hjelp til! Framtidsplanene for Skeidbanen ble lagt fram for Oslo Idrettskrets og Oslos politikere allerede på 90-tallet. Takket være stor dugnadsånd og riktig bruk av grasrotmidler i Skeid, samt godt samspill med Oslo kommune, har det meste kommet på plass – bare ikke kunstisen. Vi håper at også du ønsker et trygt vintertilbud i nærmiljøet!
Gå til nettsiden www.opprop.net og «skriv under» på oppropet!
Ta med naboer og kjente!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *