Bandy-/skøyteskolen starter!

Skeids bandyskole

Skeids bandy- og skøyteskole starter nesten som planlagt onsdag 6/11, kl. 18.30. Selv om den store banen ikke er klar, så kan vi starte opp på den lille flekken nede på grusbanen. Vi starter med lek og moro, og håper på at den store banen er snart blir klar.

Vi ønsker alle barn og voksen velkommen til Voldsløkka kunstisanlegg, som ligger i Stavangergata 32. Hver trening er på en time, og vil pågå frem til 1. mars.

Møt opp ved garderoben/kiosken som er på nord-vestsiden av banen. Altså på motsatt side av Stavangergaten, mot det store gressområdet. Der blir dere mottatt av Helge – leder for Skeids bandyavdeling. Han vil gi deg informasjon og veiledning, og registrere navn og kontaktinformasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *