Skeid godt i gang i KM

Rune er sikker i klypa

Skeid bandy startet sesongen med deltakelse i Kretsmesterskapet for Oslo Bandykrets. Kampene startet på Gressbanen, hvor Skeid slo Sagene greit med 7-0. Kampen gikk tidlig, kl. 10.00, og fordi hele oppsettet var komprimert til lørdag og søndag, så var spilletiden 2×30 minutter.

Neste kamp var på Frogner stadion, hvor Ullern, 4. plass i eliteserien forrige sesong, stod på andre siden av banen. Det ble andre boller, og Skeid tok faktisk ledelsen.
Men derifra og ut var det Ullerns kamp. Men Det ble ingen overkjøring, og guttene hadde gode kontringer. Så lenge forsvaret og styringen fra topp fungerte, så var det ikke lett for Ullern å komme gjennom. Til slutt gikk Ullern av med seieren, med et 5-1 resultat.

Siste kamp i KM ble da en kamp om 3.-plassen, mot UIlevål på Bergbanen ved Ullevål stadion. Der to Skeid ledelsen etter 6 minutter, og styrte kampen godt. De gjorde så godt, at det til pause stod 2-2. I andre omgang begynte det også bra, men når uret rundet 60 minutter, i en 2×45 minutters kamp, tok noe av kreftene slutt. Dermed tok Ullevål over og kunne så noen scoringer mot slutten. Dermed to Ullevål 3.-plassen med en 7-4 seier.

Vi takker for spennende kamper og god sportslig opptreden!
Vi gleder oss til sesongstart.