Skeid – Mosserud (Sv)

Mosserud ikke sterke nok

Skeid bandy har inntatt Sverige og er på besøk i Karlstad. Innlagt i treningsleiren, er det en kamp mot divisjon 1.-laget Mosserud. Kampen gikk på ærverdige Tingvalla Isstadion, men dessverre var ikke værgudene på arrangørens side. Lett snødrev av typen sludd, ga sandpapirforhold og innbø ikke til finspill.

Mosserud tok ledelsen, etter at en Skeidspiller hadde tatt ned ballen med køllen over hodet. Straffen satte Mosserud spiller nr 17, Peter Stoor inn. Skeid ga seg ikke og etter 15 minutter ble det utlikning ved Patrick (7). Isen styrte spillet og det ble lange baller frem mot angriperne. Tobias (21) var frempå etter 27 minutter og ga oss ledelsen 2-1. Og med et spill som ble løftet frem og tilbake med lange baller, så ble det ikke produsert så mange sjanser resten av omgangen, til pause.

Med bedre is og opphold i starten av 2. Omgang, tok Mosserud tak i kampen og viste bedre spill enn Skeid. Mosserud kjempet frem en straffe og da ble stillingen 2-2 ved Sebastian Karlson (6). Men så satte det inn å snø igjen, og kampen ble igjen preget av lange baller fra forsvar til angrep. Der var Skeid noe vassere til å ta vare på sjansene, og Skeid fikk straffe etter 76 minutter.Den reddet Gustav Jacobsson (20), Mosserud keeper. Men Skeid ga seg ikke og etter noen klabb og babb-situasjoner etter straffen, løftet Daniel (18) inn seiersmålet i det 78. minutt.
Det hold kampen ut, og Skeid vant 3-2!

Sa-sa-sa Bra-Bra-Bra. Skeid-Skeid-Skeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *