Knallstart i 1. div!

Bandyguttene var spente på å møte det vanligvis tøffe og kjempende laget fra Hamar. I sesongens serieåpning kom de på besøk til NIH, siden Voldsløkka ikke er klar for sesongen. Dessverre gjorde værgudene sitt til at forholdene ikke var optimale. Men det brydde ikke spillerne seg om. Heldigvis.

Skeid åpnet noe forsiktig og tamt, og Hamar kom med skremmeskudd på en corner etter bare et par minutter. Men mål ble det ikke. Ikke før det hadde gått 6 minutter. Da åpnet Hamar scoringsballet, ved Daniel S. Rønning. Og det tok en stud før Skeid kom i gang i regnværet. Først etter 20 minutter var Truls fremme og reduserte til 1-1. Selv om han burde ha scoret på blankt mål med keeper alene, noen minutter før. Så gikke Hamar opp til 2-1 i det 26. minutt.

Den gang to det bare våre gutter noen minutter, før de reduserte, i det 30. minutt. Så var Skeid frampå igjen, og Nils Arne ga oss ledelsen 3-2. Og med det tok lagene pause. Skeid hadde tatt over, og fightet godt og stengte bakover. Det så lovende ut for 2. omgang.

I andre omgang feide Stian André ned en Hamarspiller og fikk 10 minutter på benken. Og det ga Hamar og Rønning mulighet til å redusere til 3-3. Men derifra og ut var det ikke tvil. Hamar klarte ikke å stå i mot, og scoringene som kom stod Skeid for:
Sigve – 4-3 57. min.
Anders – 5-3 65. min.
Truls – 6-3 68. min.
Petter B – 7-3 74. min.
Patrick – 8-3 88. min.
Daniel – 9-3 91. min.
Daniel – 10-3 93. min (Straffe)
Et flott resultat på en dag hvor værgudene gjorde sitt yttereste for å spolere festen.

Neste kamp er mot Røa, på lørdag 23/11 på Bogstad idrettspark kl. 16.00.
Og søndag 24/11 mot NTNUI på Voldsløkka kl.16.00.

MØT OPP OG HEI GUTTENE FREM TIL NYE SEIRE!