Skeid-NTNUI på nye Volds’n

Skeid bandy kunne endelig motta motstandere på Voldsløkka kunstis. Banen har jo hatt en kontruksjonsfeil, og nå har de fjernet alt kunstgresset og pad-en som lå over grusen. Med is lagt direkte på grus, er banen flott for bandyspilling.

Skeid bandy startet kampen famlende og ikke som et lag. Det var dårlig timing og liten sammenheng mellom spillerne. Lagledelsen tok en timeout, og det hjalp noe. Men guttene har en god del å gå på. NTNUI ga god motstand, og det var grunnen greit at det stod 0-0 til pause. Og selv om lyset gikk midt i pausen, så gjorde pausen Skeid godt.

Etter pause var det mer samspill og bedre timing blant Skeidguttene. Med noe bedre is og bedre samspill var det greit at Jørgen scoret for Skeid i det 48. minutt. Men at NTNUI reduserte rett etterpå var for enkelt.
Så pådro Skeid seg en dobbeltutvisning – en for takling og en for kjefting. Det burde vært unngått! Å snakke seg til 10 minutter er tullball.
NTNUI gikk hardere til verks, men det ble liksom ikke farlig. Og så pådro NTNUI seg en utvisning. Når så Skeid ble fulltallige, så tok Ellstrøm ansvar på en fin pasning fra Anders, og plasserte den i mål. Skeid ledet 2-1 (70. minutt). Det tente Patrick som ga Skeid en 3-1 ledelse i det 76. minutt.
Herifra og ut hadde Skeid full kontroll, og styrte kampen greit inn til sluttsignalet gikk.
Og omtrent da gikk lyset også – god natt!

Voldsløkka er fortsatt ikke innkjørt – ingen speakertjeneste og lys som går er ikke anlegget verdig.

Skeidgutta rydder opp en corner.
Sebastian snapper corner retur og Nils er klar for pasning.
Even drar av motstanderen. og går i angrep.
Stian André drar av NTNUI og angriper.
Truls og forsvaret klarerer innlegg.
Truls scorer – men bare nesten.
Sigve er mer enn ivrig, mens Truls venter på nedfallet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *