Skeid best i elendige forhold

Kveldens kamp var like mye en kamp mot elementene som mot Strømsgodset. Det regnet jevnt og trutt og banen var 3-delt ift. fryseelementene. Dermed var det vann og glatt på midten og ruglete og trått foran begge målene.
Men Skeid tok det med fatning og Strømsgodset så ut til å slite mest med forholdene.

I første omgang var det mye fram og tilbake, og begge lag scoret en gang hver seg. Så pause på 1-1 var greit. Truls ga Skeid ledelsen etter 19. minutter, men Godset reduserte etter 24.

I pausen jobbet banemannskapet godt og det var bedre forhold i 2. omgang. Det regnet like mye, men nå var banen så våt at det var greit i begge ender (foran målene), men midtstykket var mer en vanndam. Skeid klarte å slå lengre baller og hadde god kontroll bakover. Med Daniel på topp, støttet av Patrick, Sebastian, Truls, Tobias og Ellstrøm ble det mange flere sjanser for Skeid. Og når sjansene ble omsatt i scoringer, så ble det en grei seier.
Scoringene kom slik:
Daniel (47 min.)
Patrick (64 min.)
Ellstrøm (66 min.)
Daniel (68 min.)
Tobias (72 min.)
Sebastian (82 min.)
Truls (87 min.)
Det gjorde ikke så mye at Godset smøg inn et mål i det 82. minutt.

Seier 8-2 er et utmerket resultat!

Her ser vi Truls presse Godsets spillere til nok en langball rett i fanget på Skeids forsvar.

Truls presser fram en langball fra Godsets spiller.