Snarøya-Skeid – en jevn batalje!

Skeid bandy dro til Snarøya for å prøve å fortsette den gode trenden – for Skeid er nemlig ubeseiret inntil nå.
Skeid åpnet kampen med utmerket spill. Man vendte spillet fra side til side og presset Snarøya dypere på banen, og så trakk dem ut igjen. En god dynamikk som gjorde det vanskelig for Snarøya og enkelt for Skeid. Det resulterte i 2 scoringer av Daniel i det 12. og 19. minutt, før Snarøya kom noe på talefot. De reduserte i det 30. minutt.
Og det var startpunktet på en god periode for Snarøya, som varte ut 1. omgang og ga nok et mål før pause. Det var 2-2 til pause.

2. omgang startet bra for Snarøya, og de gikk opp i ledelsen etter 3 minutter. Heldigvis var Daniel i slag og reduserte til 3-3 på et hjørneslag i det 49. minutt.
Så tok Snarøya igjen ledelsen med 4-3 før Skeid utlignet til 4-4 i det 63. minutt.
Spillet bølget frem og tilbake, uten for mye struktur og systematikk. Det var mer kamp om ball og områder, enn finspill og taktikk.
Så løsnet det litt for Skeid, da Truls ga Skeid ledelsen i det 75. minutt. Bedre ble det ikke for Snarøya, 10 minutter etterpå, da de pådro seg en utvisning i 10 minutter for voldsom takling. Det utnyttet Daniel i det 85 minutt og satt spikeren i kisten med 6-4.

Et litt heldig resultat, men Skeid kjempet godt og var giftigere foran mål enn Snarøya. Og målene Skeid slapp inn, kunne vært unngått, da det var feil på egen banehalvdel som resulterte i sjanser Snarøya kunne utnytte og score på.

Uansett – Skeid topper nå tabellen. Fortsettelsen blir spennende!

Daniel banker inn 2-1.
Daniel banker inn 2-0 i 1. omgang.