Best i stormkastene!

Skeid bandy møtte Frigg i et «topp møter bunn»-oppgjør. Frigg hadde så langt null poeng i årets seriespill. Å da møte serielederen gir ingen løfter om endring av situasjonen. Dermed var det mer oppmerksomhet rundt været og hvor mye Skeid bandy skulle vinne. Og slik ble det. Skeid tok tak i kampen fra første stund og feide motstanderen av banen med «riktig» spill i det våte, vindfulle og trøstesløse været.

Det var virkelige entusiaster som møtte opp for å se denne kampen. Nedbøren la seg på banen og gjorde isen nuppete og svært vanskelig å føre ballen på. Dermed ble det lange baller og kriging foran Friggs mål. For Frigg var svært sjelden oppe foran Skeids mål i denne kampen. F.eks. tok det 26 minutter før Frigg fikk et hjørneslag, og da lå de under 2-0 etter scoringer av Patrick og Daniel.
Til pause var kampen avgjort, for da stod det 7-0 til Skeid.
Scoringer: Nils Arne, Daniel igjen, Petter B, Truls og Patrick.

Selv om været ga seg noe i 2. omgang, så var ikke Frigg gode nok for å stå i mot.
Nils Arne, Daniel og Truls sikret en enkel 10-0 seier.

Det er merkelig at NBF setter opp så mange kamper før nyttår, når sesongen preges av elendige baneforhold og veldig dårlig grunnlag for sportslig utbytte, og enda dårligere reklame for bandysporten. November er ingen bandyvennlig måned.
Her må januar, februar og mars utnyttes bedre!

Skeid-kamp på Mjøsa 1950-tallet. Slik føltes kampen 10/12-2019.