Her mangler det noe vesentlig

Støttespillere til Skeid bandy, tidligere Skeid-spiller Roar Smelhus og presidenten i Norges bandyforbund, etterlyser i en artikkel i Nordre Aker budstikke kunstis og nytt belegg for fotballen på Skeidbanen. Publisert 09.12.2019.

Og det fremgår hvor kritisk det er, i første avsnitt av artikkelen:
Fortsatt er det uklart om og når det kan bli kunstisbane på Nordre Åsen. For fremtiden til bandyaktiviteten i klubben er det helt avgjørende at det snart skjer noe, mener klubben.
Det vises til at klubben Skeid har jobbet med dette siden 1990-tallet – egentlig et hovedstyrevedtak i 1994. Fremdeles uten å lykkes å få en kunstisflate og nytt banelegeme for de nærmere 60.000 som man kan si sogner til Skeidbanen. Banen som skryter av å ha alle kommunikasjonsmidler lett tilgjengelig, inklusive flyplass, siden Gardermoens flybusser stopper kun 5 minutter unna.

Men nå er det kanskje håp? Løsningen på Voldsløkka kan ikke brukes, da den er feilkonstruert og alt belegg er fjernet fra banen der. Denne løsningen skulle legges på Mortensrud, som snek seg foran i køen ved forrige budsjettbehandling. Rekker ingeniørene å løse baneproblemet, før man anlegger ny bane på Mortensrud? Og det selv om miljøet på Mortensrud egentlig ønsker seg en isflekk og heller vil ha en full landhockeybane hele året?!
Lytter Rådhuset til ønskene?
Vi venter i spenning på hva som skjer …

GOD JUL og takk for engasjement og støtte i året 2019 – drøm og ønsk om en knallstart på 2020, bandyvenner!

Skeidbanen er et trist syn i desember 2019.
Les mer i NAB.NO her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *