Rune og straffer = sant!

Rune viste vei og reddet straffe

Skeids bandygutter kom greit ut av årest første kamp, siden Konnerud ikke ga mye motstand. Vel og bra stod det 1-1 til pause, for Skeid hadde jo scoret begge målene! Konnerud var sjelden fremme og truet Rune, keeperen vår. Gamle Blom på Konnerud, forsøkte med noen skudd, men forsvaret til Skeid ga ikke fra seg gode muligheter. Dermed var det mye opp til angrepet til Torshovgjengen, å avgjøre kampen – ved å score tilstrekkelig med mål. Der slet man litt. Det ble mye frakting av ball og en del upresise pasninger. Slikt blir det ikke mål av…
Skeids scoring etter ca. 7 minutter kom ved Daniel – målgivende: Truls.
Konneruds mål kom etter ca. 35 minutter – Skeids selvmål

I andre omgang kombinerte Petter B og Anders, og Anders satte ballen greit mål etter bare 2 1/2 minutt. Skeid tok mer kontroll og angrepene fra Konnerud ble sporadiske og tafatte. Et par lange baller var ikke truende mot et solid forsvar.
Midtbanen styrte også godt, slik at det ble få farligheter. Men så var det å få til gode angrep og styre kampen. Der har guttene noe å gå på. Men til tider glimtet de til og etter 23 minutter scoret Daniel – målgivende var igjen Truls – 3-1

Så ble det litt mer liv i Konnerud, og de jobbet seg frem til en skuddsjanse innenfor straffefeltet, som ble stoppet ulovelig. Dermed fikk Konnerud straffe. Spenningen var stor da Vam junior smelte til – men der var en rask keeper på plass og reddet mesterlig! Skeid tok over ballen og situasjonen var avklart.
Bare 2 minutter etterpå var det en nydelig opprulling av Petter H og Petter B, som Petter B til slutt satte ballen sikkert i mål – 4-1 til Skeid.
Det ble også sluttresultatet.

Skeid troner nå alene på tabelltoppen og fortsetter dette, så blir det opprykk!

Kommer du på neste hjemmekamp? 14/1 Skeid-Røa på Voldsløkka kunstis, kl. 20.00.