Skeid fortsatt i medvind – inne!

Daniel scorer mot Hamar i Vikingskipet

Hamar i Vikingskipet ble ikke direkte slakt, men klarte bare å yppe seg når Skeid ga dem lov. Skeid måtte altså gi fra seg rom i eget lag, før Hamar kunne produsere noen farligheter. Og det gikk litt i bølger for Torshovgjengen. Noe målene viser – målene til Hamar kom i dårlige perioder for Skeid.
Skeid tok oppskriftsmessig ledelsen etter 8 minutter med Daniel, assistert av Nils Arne. Daniel ble spilt på blank, og gjorde ingen feil.
Så var det flere sjanser som kunne vært utnyttet, men først etter 13 minutter scoret Truls på et fint langskudd som Hamar-keeperen fomlet inn under egen arm.

Deretter ble det en periode for Hamar, for Skeidgutta senket tempo – trodde de at kampen var vunnet allerede?
Hamar reduserte og gikk opp til 2-2, etter scoringer i 20. og 32. minutt. Da tok Truls grep, støttet av Sigve, og Skeid tok igjen ledelsen (36. min.).
Men Hamar utnyttet igjen uryddigheter hos Skeid og fikk redusert til 3-3 (39. min.).
Skeid skjerpet seg noe og omgangen ebbet ut.

Heldgivis har Skeid en Daniel i scoringsform, og han åpent 2. omgang med scoring til 4-3 allerede i det 2. minuttet. Og jaggu var han ikke frempå i det 10.min, og feide inn en 5-3 ledelse etter et flott fremspill av Petter Hauge.

Så hardnet kampen til og både Hamar og Skeid pådro seg en utvisning hver. Da stod kampen ved et vendepunkt og Hamar fikk en god periode. Spenningen økte, da Hamar reduserte til 5-4 (28. min.), men Skeid-nervene la seg når Daniel igjen økte ledelsen til 6-4 (31. min.).
Skeid spilte klokt på slutten av kampen og eide ballen og styrte farten i kampen. Hamar fremsto som slitne, og fikk ikke til mye fremover på banen.
Dermed halte Skeid i land nye, viktige poeng i årets 1. divisjon.

Dommerne Haakon T. Andersen og Fredrik T. Andersen klarte seg rimelig bra i kampen, hvor det som vanlig var en god del slag på skøyter, køller og leggskinn fra Hamar sin side.

Truls spiller Petter H på blank …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *