Skeid med full kontroll!

Daniel og de andre var ofte på besøk foran Røas mål.

Skeid bandy møtte Røa på Voldsløkka Kunstisbane tirsdag 14/1, kl. 20.00.
Og det var ikke tvil – Skeid skulle bestemme hjemme på egen bane! Fra første slag på ballen tok guttene kontroll og viste hvordan man skulle spille bandy. Ballen gikk fra spiller til spiller og Skeid kunne vende og snu spillet som de ville. Røa var ikke i stand til å skape problemer med lav og dårlig innsats i styringen.

Allerede etter 1 minutt blir Røa hengende etter og må gi straffe, som Daniel greit setter inn. Dermed var det 1-0 allerde i det 2. minuttet! Og det var tonen for kampen.

Sigve la på til 2-0 etter 9 minutter, Truls økte til 3-0 etter 16 minutter og med Daniel ble det 4-0 etter 16 minutter. Så var Truls frempå etter 22 minutter – 5-0.

Så var Røa litt heldig og fikk inn en redusering til 5-1 etter 28.

Men Skeid kontrollerte og førte og Røas unge lag var rett og slett sjanseløse. Forsvaret satt godt og med store rom og lite trykk fra Røa, kunne Skeid vinne baller høyt oppe på banen. Da gjorde det ikke så mye at det var litt stor rom inne i Skeid-laget, og styring ble slappere utover i omgangen.

I andre omgang fortsatte Skeid med nok en scoring av Daniel etter 51 minutter, 6-1. Så var Røa frempå når Skeid fomlet litt og var for snille, og reduserte til 6-2.

Skeid malte på videre og så dukket Patrick opp på en retur og lurte inn 7-2 i 63. minutt. Og omtrent da åpnet slusene seg og regnet høljet ned. Kampen endret karakter, og det ble umulig å spille ballen langs isen. Da ble det lange baller, nedtak og vippinger. Ikke særlig publikumsvennlig, men ikke så mye å gjøre med.
Skeid var også best på dette, så kampen endret ikke karakter.

Men da Røa fikk en spiller utvist i det 87. minutt, ebbet kampen ut på den hompete isen. Likevel klarte Røa å få inn en scoring i det 92. minuttet før dommerne blåste av kampen.

En grei kamp hvor Skeid hadde kontroll fra ende til annen. Sluttresultat 7-3 til Skeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *