Veteranene i støtet

Etter et knepent tap mot Mjøndalen sist, dro veteranlaget i land en ny seier i mandagens match, 12-5 borte mot Drammen.  Forholdene så ut til å bli helt strøkne, men litt yr i det kampen ble blåst i gang gjorde at isen ble litt ruglete. For noen av oss som ikke helt har funnet toppfarten, og kanskje aldri har funnet den, passer det helt greit.

Hjemmelaget tok initiativet i starten mot et litt rufsete Skeid-lag, men slet med å overliste dagens mann, Øystein. Og mens de på stillingen 1-2 forsøkte å øke ledelsen på straffe (noe de ikke klarte), samlet Erik oss til en liten time out. Etter det ble det mer plan og system over oss, og målene trillet jevnt og trutt inn utover omgangen. Vi kunne gå til pause med ledelse 7-3.

I andre omgang ble vi litt passive i starten, og lot Drammen redusere et par ganger. Men da Børre satte sin andre straffe knallhardt i nettaket, riktig nok etter å siktet nede til venstre for keeper, tok vi igjen føringen i matchen og puttet fire til bak Drammens keeper. Drammen var på ingen måte ufarlige. Men mannen vi hentet i januarvinduet i fjor, Øystein, stengte buret for kvelden. Drammen ga til slutt opp å skyte på banens gigant. Av utespillere må Petter nevnes. Ikke hver dag han scorer fire mål, hvorav ett glimrende på tennis.

Laget, Øystein, Janke, Helge K, Børre, Erik, Lasse og Petter.

Nest kamp, 20 januar på Voldsløkka kl. 20.30. Motstander Solberg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *