Hvordan går det med kunstis-/kunstgressprosjektet?

Gutta på Storo isen - mangler fortsatt kunstis

Foto: privat

– Skeid leder 1. divisjon i norsk bandy, men må gå og sikle på «mini-isflata» på Storo Storsenter. Etter 25 års arbeid har Skeid fortsatt ikke har fått innvilget kunstis på Skeidbanen! Faktisk var første fremstøt i 1994!!

Det er vanskelig å holde i gang en bandyavdeling når anlegg ikke er på plass. Fotballavdelingen i Skeid ser også at de kan dra stor nytte av et slikt anlegg, for kunstgresset på øvre bane på Skeidbanen er nærmest farlig å benytte. Det er groper og forhøyninger som lett fører til ankelbrudd og stygge fall.

Skeid bandy har startet et opprop for å få støtte i området til å trykke på politikerne. De 60.000 som bor rundt Skeidbanen har her en anledning til å si i fra at de ønsker et vinteralternativ – nå som skisesongen er blitt til rulleskisesong!
DU kan vise din støtte til oppropet her: Vi_ønsker_kunstis_på_Skeidbanen

Skeid har tatt krafttak for nettopp å være et lokalt idrettslag, «et nærmiljøaktivum for alle aldre». Men uten kunstis blir det svært vanskelig for Skeid å gjennomføre skøyteskole for områdets barn, og ikke minst forberede seg til neste år – sannsynligvis i norsk bandys toppserie.
Skeid har gjennom bruk av egne grasrotmidler klart å holde kunstgressbane is- og snøfri om vinteren. Kunstisbaner blir i disse dager fylt til randen med barn og voksne som fryder seg på isflaten i lek og utfoldelse.

– Vi ønsker bred støtte fra nærmiljøet i vårt arbeid overfor kommunen for endelig å få dette viktige tiltaket på plass. Ikke bare for bandyspillerne i Skeid, men for skoler og barnehager i nærmiljøet, barn unge og eldre – uansett skøyter og køller.

VIS DIN STØTTE – SIGNER PÅ OPPROPET!
Oppropet er her: Vi_ønsker_kunstis_på_Skeidbanen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *