Skeid snublet mot Snarøya

Anders drar opp et angrep

Skeid bandy hadde mulighet til å sikre seg opprykket i dag. Enten ved seier, uavgjort eller ikke å tape med mer enn 3 mål. Dessverre klarte ikke Torshov-gjengen noen av disse målene. Kampen bar preg av et lite konstruktivt lag som hadde vanskeligheter med å sy sammen et samlet angrep.
Laget var ikke uten sjanser, men Snarøya tok ledelsen etter 11 minutter. Skeid stod på videre og etter 19 minutter fikk Skeid en corner. Den satte Truls inn etter pasning fra Daniel.
Så fikk Skeid en sjanse til å skape trykk og muligheter, da Snarøya fikk en utvist i det 26. minutt. Men det så mer ut som Snarøya ble tent av utvisning og grep tak i kampen. Og allerede etter et halvminutt fikk de en så stor sjanse at Skeidguttene måtte ty til en røff takling innenfor straffefeltet. Og dermed fikk Snarøya straffe – som de satte inn. 1-2 til Snarøya. Skeid forsøkte og forsøkte å bygge opp gode angrep, og plutselig fikk de til et flott gjennomspill til Daniel, som kom alene med keeper. Dessverre var det ikke dagen, og Snarøyas gode keeper redde situasjonen.
Snarøya spilte klokt og Skeid var under press. De trykket på og etter ytterligere 10 minutter, i det 36. minutt økte de til 1-3. Og med det tok lagene pause.

I andre omgang viste ikke Skeid seg fra noen bedre side, og var tamme fremover. De etterlot også huller i egne rekker, noe som ga Snarøya sjanser. Men kun sporadisk var det farlig foran noen av målene.
I det 78. minutt satte Skeid inn en for tøff takling innenfor straffeområdet, og Snarøya fikk straffe. Den ble sikkert inn. 1-4 til Snarøya.
Så var Snarøya for røffe i eget straffefelt og alle forventet scoring av Skeid på straffen de fikk tildelt. Dessverre gikk den rett på keeper. Og da begynte tiden å bli knapp – kampen var i det 80. minutt.
Og det var tydelig at det begynte å gå mot slutten av kampen for i det 85. minutt var Snarøya igjen for tøffe i taklingene og Skeid fikk nok en straffe. Dessverre ble den satt utenfor målet. Fortsatt 1-4 på Voldsløkka.
Og så om spikeren i kisten, da Snarøyas spiller ble spilt på blank og enkelt kunne sette inn 1-5. Dette etter fumling i Skeidforsvaret. Nederlaget var et faktum.

Skeid har 2 sjanser til å sikre opprykket.
Mot Konnerud, på deres kunstis, tirsdag 11/2 kl. 20.00, eller mot Frigg lørdag 15/2 kl. 16.00 på Frogner stadion.

Gaute drar på et langskudd
Daniel ser om skuddet går i mål - dessverre reddet keeper
Daniel ser om skuddet går i mål – dessverre reddet keeper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *