Skeid åpnet godt …

Men så var det det med å fullføre. For når Daniel åpnet med scoring etter 12 minutter, med Patrick som assist, så ble det ikke så mye trykk på Konnerud. Skeid slet med å bryte gjennom midtbanen til motstanderen, men hadde god kontroll bakover. Etter 23 minutter kom Konnerud ajour, og det stod 1-1.

Det bølget frem og tilbake uten at lagene fikk helt grepet på det. Så fikk Konnerud en utvisning etter 25 minutter og Skeid en etter 26 minutter. Dette utnyttet hjemmelaget best og scoret 2-1 (27 min.) og 3-1 (32 min.).

Men da våknet Skeid litt til liv igjen og Daniel assisterte Petter H, som reduserte til 3-2 etter 37 min. Og like så godt ble det 3-3 etter 41 minutter. Noe som ga et rettferdig bilde av lagenes prestasjoner.

2. omgang ble mer av det samme, hvor det bølget frem og tilbake uten de store sjansene for noen av lagene. Men Konnerud fikk to gode cornere, som de satte oppunder tverrleggeren – etter 63 minutter og 68 minutter og da lå vi under med 5-3, plutselig. Og da var Konnerud i siget, og etter 73 minutter tok de ledelsen 6-3. Da så det mørkt ut. Det ble en mulighet når Konnerud fikk en utvisning i det 80. minuttet og vi skulle spille 11 mot 10. Og vi reduserte til 6-4 etter bare ett minutt av utvisningstiden.
Da får Konnerud sin mann utpå igjen, og vi klarer ikke å omsette noe av trykket vi hadde på slutten. Skeid lempet lange baller frem mot midten, og var farlige flere ganger, men klarte ikke omsette.

Dermed ble det 6-4 tap i Konnerud

Godt skudd av Petter H, dessverre utenfor.
Fin pasning fra Stian André til Daniel som treffer tverrliggeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *