Skeid møtte U17-landslaget

For å hjelpe U17-landslaget, stilte Skeidguttene opp til en treningskamp på Stabekkbanen lørdag 29/2 – skuddårsdagen.
Kampen ble lagt til kl.13.00, for å gi plass til sluttspillet for damer.
Kampen ble spilt over 2×30 minutter, for å få samme tidsramme på kampen som U17-laget vil møte i VM.

Kampen startet ikke bra for Skeid, som så ut som sesongen var ferdig. Det ble litt laber innsats i hele første omgang. Og snille Skeidspillere slapp gjennom gode U17-spillere. Og U17 scoret jevnt og trutt og kunne gå til pause med ledelsen 5-0!

I ander omgang hadde Skeid tatt en alvorsprat og klemte mer til. Det ble derofr en mer spennende omgang med mer likeverdige motstandere. Men Skeid omsatte ikke godt nok, og scoret bare en gang. U17 ordnet to mål, og dermed endte kampen med 7-1 seier til U17.
Skeid ønsker dem lykke til i VM-turneringen.

Kampen kan sees på Youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=kZTj6flSEGk