Kunstis på Skeid’n – NÅ!

Siden Skeid vedtok, i hovedstyret i 1994, at man skulle søke kommunen om å få anlagt kunstis på øvre grus – banydbanen – har man kjempet og kjempet.
I dag tok Skeid bandys styre, spillere og trenere en tur på Storo-senteret og delte ut flygeblader med krav om kunstis – NÅ! Skeid bandy rykket opp i eliteserien i år, og da må man få bedre treningsforhold enn vinteren som var.
Vel og bra er det flott med tilgang på andre baner, men det gavner ikke aktiviteten og satsningen i og rund Skeidbanen (Nordre Åsen idrettsanlegg).

Det er faktisk vedtatt i bystyret at man skal anlegg kunstis på Skeidbanen, men foreløpig har det stått på bevilgningene. Med dårligere snøforhold og tusenvis av barn i 4 bydeler rundt Skeidbanen, er det et skrikende behov for et anlegg for lek og moro for barn og voksne. Og når bandygjengen også kan stille opp som ledere på skøyte- og bandyskolen, burde kommunen kjenne sin besøkelsestid.

I tillegg vil fotballavdelingen i Skeid få en fullgod kunstgressbane, som barna vil ha stor nytte av. Dagens kunstgressteppe på øvre grus er rett og slett så farlig at barna risikerer benbrudd ved å trene eller spille der!

Søknaden om å gjøre noe med klubbhuset, berører IKKE hva som skjer på øvre grus! Det er to separate prosjekter som ikke er avhengig eller forstyrrer hverandre.
Og all annen infrastruktur er på plass, med garderober, lys, plass til kjølemaskinene osv.

Hva venter dere på, Rina Mariann Hansen (Ap), byråd for kultur, idrett og frivillighet?

Støtt vårt opprop: www.opprop.net – Kunstis på Nordre Åsen NÅ!

En tanke om “Kunstis på Skeid’n – NÅ!

  1. Ja det er høy tid og få kunstis på nordre Åsen.skeidbanen.Mvh Sven-Axel Svensson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *