All bandy-aktivitet avlyses

coronavirus

Norges Bandyforbund avlyser all aktivitet på regionalt og nasjonalt nivå i sine tre idretter bandy, innebandy og landhockey med øyeblikkelig virkning. Med bakgrunn i den kritiske situasjonen med koronasmitte og fare for folks liv og helse, følger Norges Bandyforbund opp de sterke anbefalingene fra nasjonale og lokale helsemyndigheter om å begrense samlinger av mennesker. Norges Bandyforbund følger opp det ansvaret som flere andre særidrettsforbund har tatt i denne vanskelige situasjonen for nettopp å begrense spredning av koronasmitte.

– Selvsagt er dette en kjedelig beslutning å måtte ta, sier president Erik Hansen i Norges Bandyforbund, men her må helse gå foran. Og med de sterke oppfordringene som kommer fra sentral helsemyndighet finner vi det ikke tilrådelig å fortsette med våre idrettsaktiviteter, verken kamper eller treninger.

Norges Bandyforbund har nedsatt en arbeidsgruppe som må se på hvilke følger denne beslutningen får for utviklingen av alle tre idrettene.

Denne beslutningen er fattet med støtte fra forbundets regioner, kretser og seksjoner.

Spørsmål kan rettes til:

president Erik Hansen, 905 49 012

generalsekretær Tomas Jonson 906 43 566

seksjonsleder innebandy Paal Saastad 907 09 127

seksjonsleder bandy Stein Pedersen 958 16 722

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *