Bandy og corona

corona-oversikt 2020-03-12

OPPDATERT 11. mars kl. 22.00.

Norges Bandyforbund opplever at det nå kommer en rekke henvendelser fra klubber til forbundet og regionene, etter at det iløpet av dagen og kvelden er fattet innskjerpende vedtak og anbefalinger med hensyn til koronahåndteringen rundt omkring i landet vårt. Blant annet har Oslo idrettskrets aktivt gått ut og anbefalt sine klubber om å stanse all idrettslig aktivitet.

Til deres orientering så skal Norges Bandyforbund torsdag morgen kl. 0900 møtes for igjen å vurdere hvilke retningslinjer vi skal følge med hensyn til vår aktivitet, både regionalt og nasjonalt. Forbundet vil deretter oppdatere vår informasjon på nettet og i sosiale medier så raskt som mulig, og også sende informasjon ut til våre klubber pr e-post.

Følg ellers med på oppdatert informasjon her:

Med vennlig hilsen

Norges Bandyforbund

Se også Oslo kommunes nye krav til sikkerhet, der bl.a. dette gir en kraftig føring 11. mars 2020:
Utesteder, serveringssteder, forsamlingslokaler og arenaer uten plasstildeling skal sørge for at alle til stede kan holde 1 meter avstand til andre i lokalet og på arenaområdet.

Les mer her: Oslo kommune hever beredskapsnivået og forbyr arrangementer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *