Styret i Skeid bandy tok «gjenvalg»

Nytt, gammelt styre

I disse Corona/Covid-19 tider, er det ikke lett å avholde møter. Det skulle vært avholdt et årsmøte i bandyavdelingen, hvor man skulle velge styremedlemmer. Med de restriksjonene som norske myndigheter har pålagt hele Norge, var det ikke mulig. Den enkleste måten å håndtere dette på ble derfor å høre med alle styremedlemmene, om de kunne tenke seg å fortsette ett år til.

Det ble ingen stående applaus, men alle sittende styremedlemmer var positive og stilte opp et år til, etter en e-post-runde. Det lover godt for det fortsatte arbeidet med avdelingen, som har et A-lag i eliteserien kommende sesong og en krevende jobb med å skaffe kunstis på Skeidbanen.

Vi håper alle lokale støttespillere tegner seg på oppropet på www.opprop.net, slik at vi får flest mulig med på dugnaden om å anlegge ny kunstis/kunstgress-bane på øvre grus!

Styret ønskes lykke til med jobben!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *