Forberedelser

Guttene holder lovlig avstand på treningene

Skeids bandygutter gjør seg klar for sesongen, til tross for enkle forhold. Gruppetreninger med minimum en meters avstand er krevende, men gjennomførbart. Vi håper at NBF og NIF klarer å få løftet Eliteserien i bandy opp på «elitenivå», slik at sesongen lar seg gjennomføre.

Med stengte gymsaler og 1-meters regel for trening og spill på is, er det klare begrensninger i forberedelsene til Elitesesongen. Alle er spente på denne ukens møtevirksomhet med helsemyndigheter og Norges idrettsforbund. De begrensningene som gjelder i dag er sterkt hemmende for alle treningsaktiviteter. Og for ikke å snakke om treningskamper. Å reise til Sverige ser ut til å være utelukket før sesongstart, noe som er et kraftig skudd for baugen for å komme godt forberedt til sesongstart.

Vi håper at NIF, NBF og helsemyndighetene klarer å få norsk bandy opp på elitenivå. Akkurat på samme måte som innebandyen.
Fra mitt ståsted er denne forskjellsbehandlingen på så like sporter, noe merkelig.

En tanke om “Forberedelser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *