5,8 milliarder

Nordre Åsen, øvre grus, sept 2020

Oslo kommunes budsjett for 2021 ble lagt frem i går, og Raymond legger opp til å bruke 5,8 milliarder kroner på idrettsanlegg. Vil Skeids utrettelige jobbing for å få til en kunstgress/kunstis-bane på Skeidbanen endelig krones med hell?! Eller skal klubben feire 30-årsjubileum for arbeid for å få til et slikt anlegg, uten å få gjennomslag?! De 60.000 som bor rundt Skeidbanen holder i hvert fall ikke pusten …

Skeid bandy ser mulighet for å tilby AKS-barn skøyteopplæring på en ny kunstisbane, og beboerne rundt anlegget vil få en flott bane å leke på skøyter, spille bandy, bli dratt rundt på et akebrett og så videre. På sommeren vil det bli en god bane å leke med fotballen på. Men det forutsetter at anlegget rustes opp. I dag er underlaget så dårlig at man lett kan brekke foten av å bevege seg rundt på det grønne teppet som ligger på banen.

Kan det kobles med statsbudsjett for 2021, hvor det er satt av tre ganger så mye penger til fritidskortordningen – 180 millioner – kan dette bli en flott arena for helårlig aktivitet for barn på Sinsen, Torshov, Løren, Økern, Disen, Kjelsås m.fl.

Da Kultur- og idrettsbyråd Omar Samy Gamal (SV) tok turen til Nordre Åsen mandag 7. september, var det tydelig at grusbanen med det grønne teppet på trenger en kraftig oppjustering. Og et kombinsasjonsanlegg vil gi variert og moro for mange barn og voksne i nærmiljøet – både sommer som vinter.

26 år, og vi teller fortsatt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *