Guttene møter Eliten!

Oppsett Vikingskipet 2020

Det blir en knallstart på full bane for bandyguttene. Vi møter flere av de andre Eliteserielagene i en turnering i Vikingskipet på Hamar – fredag 16. og lørdag 17. oktober.
Det blir spennende å se laget møte vinterens motstandere på full bane. Alle lagene vil lide under det faktum at ingen har hatt adgang til full bane før denne turneringen. Flere av de andre lagene skulle vært i Sverige og møtt god motstand der, men coronaen ville det annerledes.

Bandyguttene fikk selv en turnering i Sverige spolert av virusutbruddet. Men så har norsk bandy har gått sammen om å leie hele Vikingskipet og spleiset på utgiftene. Fra egen lomme forsøker man å gi tilbud til lagene med trening og kamptid, uten støtte fra andre.

Dessverre er turneringen lukket for publikum, selv med god plass og faste seter i hallen. Det blir likevel mulighet til å se kampene, via streaming. Følg med – dette kan bli spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *