Det var større fart, men det skremte ikke!

Skeidguttenes debut i Eliteseriesammenheng i Vikingskipet på Hamar gikk relativt bra. De gjennomførte en glimrende 1. omgang, og Solberg fikk ikke slippe til mye. De hadde fire klare sjanser på en flip, men ut over det var Skeidlaget så godt pakket og tålmodig at det ble mest vending på vending. Derfor stod det bare 0-1 til pause.

I andre omgang slapp Skeid litt opp og ga litt mer rom, og da kom Solberg til flere sjanser. Noen uheldige pasninger på egen banehalvdel og en straffe, ga dem flere muligheter og de la på fem mål til. Så sluttresultatet ble 0-6 – ikke verst! Her er det mye positivt å bygge på.

Du kan se kampen på Youtube her …

Her følger noen bilder…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *