Skeid hadde Ullevål i kne!

Skeid åpnet strukturert og forsiktig mot Ullevål. God styring som ga Ullevål få sjanser. Det ble også en del brudd som kunne vært utnyttet bedre. Men tross sjanser til begge lag, ble det ingen scoringer i første omgang.

Andre omgang ga en mer åpen batalje, og Skeid fikk flere sjanser. Det utnyttet Skeid, slik at vi fikk en straffe. Daniel har gjort dette før, og vanket inn en suser midt mellom Ullevålkeeperens hansker. Skeid 1, Ullevål 0!

Skeid kom ned noen farlige angrep, og Anders klemte til med en krempasning som Daniel rolig satte inn. 2-0 til Skeid. Panikken kunne anes i Ulkevålleieren. Men så kom også Ullevål på scoringslisten og reduserte 2 ganger. Kun få minutter igjen og 2-2. Så ble det dessverres straffe til Ullevål og den ble ekspedert i mål – før Henrik hadde fått på seg keeperhanskene!! Ny straffe, men dessverre satt den også… Og med det var kampen over. 3-2 til Ullevål.

Veldig oppløftende kamp av Skeid og vi var litt uheldige på slutten.

Her er troppen på hotellet, før kampene.
Se kampen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *