Sterk prestasjon!

Andre kamp i turneringen i Vikingskipet var mot Ullern, og det var ventet større fart, høyere press og større risikovillighet . Og det slo til Ullern, tråkket til fra første skøyteskjær og satte oss under press. Men godt samarbeid, gode avstander i laget og fornuftig styring, ga ikke Ullern uttelling. Men de førte kampen…

Selv om Ullern tok ledelsen, så var Skeid absolutt med og hadde sine sjanser. Men det stod ikke mer enn 0-1 på tavlen, når lagene tok pause.

Og det ble mer spenning i andre omgang. Ullern gikk opp til 2-0 ledelse, men da var Daniel frempå for Skeid og reduserte til 2-1. Og jaggu var han ikke frempå igjen og laget balanse i regnskapet, 2-2.
Dessverre fikk Ullern inn en scoring til og kunne gå av banen med en 3-2 seier.
Men nok en god kamp av Skeidguttene og det viser at det er muligheter i Eliteserien i år. Her er det bare å gå for sikker plass på tabellen!

Som en kuriositet kan det nevnes at det var to familier som var godt representert i kampen: familien Skrettingland med far, sønn og fetter på, og kvinnelig dommer, spiller og lagleder av familien Holter. Sterke bandyfamilier!

Se videon på Youtube.com – trykk på bildet nedenfor.

Daniel scorer etter et praktfullt nedtak på den fine pasningen fra Anders!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *