Sto i mot, men ikke hele veien …

Skeid – Sarpsborg var siste kamp på programmet i denne miniturneringen. Sarpsborg som er et solid lag med lang fartstid i øverste divisjon, og dette var Skeids 4 kamp på 24 timer. Og det viste seg utover i kampen. Men det startet bra, og strukturen i det defensive satt bra. Sarpborg ble gang på gang vist ut mot cornerflagget og dermed ble det vanskelig å omsette sjansene. Likevel slapp de til et par ganger og kunne gå til pause med 2-0.

Andre omgang ble tøffere for Torshov-gjengen, og det ble vanskeligere å holde strukturen i det defensive. Det gjorde at Sarpsborg letter kom inn i midten av Skeidlaget og kunne skape større sjanser. Dermed kom scoringene trillende etter hvert og de ga seg ikke før det stod 7-0 på tavlen (som ikke virket denne helgen!). Det var et greit resultat, men Skeidguttene skal ikke skjemmes over resultatet denne helgen, for her var det mye positivt å ta tak i. Så for det offensive komme litt etter hvert …

Du kan se videoopptak her på youtube…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *