Ny hovedtrener – med god forankring i klubben

Helge er så og si født og oppvokst på bandybanen. Som sin eldre bror har Helge spilt fotball og bandy i Skeid fra barnsben av. Nå leder han trenerteamet i Skeid bandy. Og det har tung erfaring fra toppen av bandy-Norge: Espen, Per Kåre, Erik S utgjør sammen med Helge et trenerteam med tonnevis av kompetanse.
Det kan a-laget trenge, for det er tøft å ta steget opp fra 1. divisjon til Eliteserien.
Så langt har det jo vært lite med treningskamper, så det er ikke lett å måle seg mot de andre lagene i Elitserien. Men turneringen i Vikingskipet viste at det stor distanse til toppen, men det er et mellomskikt med lag som Skeidguttene kan være på talefot med.

Nå kommer «bevisene» på løpende bånd – det er serieåpning mot Drammen Ballklubb fredag 13/11, kl.19.00 på Volds’n.

Møt opp og se hvordan det går!

HUSK: det vil være grundige Corona-tiltak for å komme inn på sesongens første kamp. Det er bl.a. tvungen registrering og et max antall tilskuere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *