Skeidguttene åpnet scoringskontoen først!

Høvik tok i mot Skeid på Bærum idrettspark kl. 12.00 på søndag 22/11.
Dette var Skeidguttenes første kamp i Eliteserien denne sesongen. Og jaggu tok ikke Skeid ledelsen i det første angrepet på Høviks banehalvdel. Selvsagt var det Daniel som åpnet med et godt skudd fra ca. 20 meter etter ca. 4 minutter. Men deretter var det ikke like lystbetont. Høvik reduserte med et langskudd fra 40 meter, som uforståelig nok gikk gjennom alt av Skeidspillere og rett i mål. Hva Rune så, som bakerste mann, må vi bare anta var «ingenting».

Høvik viste et mer systematisk spill, selv om de ikke direkte var farlige. Men Skeid slet med samspill og avstander i laget. Nye spillere på laget tar det noe tid å få inn i et fellesskap, og med bare en trening på full bane før åpningskampen, blir det for lite. Men guttene er frempå fra tid til annen, og en corner er alltid farlig. Anders serverte Daniel, som banket inn en kanon av et skudd etter ca. 42 minutter. Dermed tok spillerne pause på stillingen 4-2 til hjemmelaget.

Skeid har et stykke å gå for å få samspillet til å flyte. Det gode, defensive spillet skortet det også på, noe de viste at de kan, i Vikingskipets turnering tidligere i sesongen.
Høvik slapp for lett til og det ble noen personlige feil som ga baklengsmål. Men Skeid fightet godt, så det er potensiale til et langt bedre resultat mot lag som ikke forventes å befinne seg på toppen av tabellen.

Sluttresultatet ble 6-2 til Høvik.

Skeid pådro seg 2 utvisninger på 10 minutter.

Sa-sa-sa- Bra-bra-bra Skeid-Skeid-Skeid