Skeid tok nesten skalpen til Solberg!

Det ble spennende på Solbergbanen. Skeid, ved Anders, snek seg til en scoring etter litt over ett minutt. Misforståelse mellom keeper og forsvar hos Solberg gjorde at Anders kunne stjele ballen og putte den i mål – tid 1 minutt og 20 sekunder! Satte det tonen for kampen?

Solbergspillerne kom litt til hektene og begynte sitt vante runde-opp spill. Men Skeidguttene lå godt organisert og styret motstanderne ut på kantene. Men innimellom blir det cornere og der er Solberg gode – spesielt fra høyre siden. Og der smalt det etter 2.40, og stillingen var 1-1.

Spillebildet var mye av det samme – Solberg styrte, og Skeid avverget. Men en corner etter 17 minutter ga ledelse til Solberg – 2-1.
Men så var Alexander frempå med et skudd drøye 2 minutter senere, og dermed var det mer gøy i Drammen – 2-2!

Og enkelte kontringer ble det også, og nå var ikke våre gutter snauere enn at de feide inn en til. Daniel sendte en god pasning til Oliver, som dro til og ga oss en 3-2 ledelse. Kunne vi vinne kampen?

Dessverre fikk Sigmund en utvisning rett før pause. Og det tar på, når man bare har 2 innbyttere. Men vi ledet 3-2 til pause.

I andre omgang var det mer trykk fra Solberg, og det ble flere farligheter foran vårt mål. Det ble utnyttet av Solberg, som scoret 3-3 og 4-3 i løpet av det 58. og 59. minutt.

Men kampen var ikke over – på langt nær. Vi vasket frem et frislag på ca. 20 meter, i det 70. minuttet. Andres la en fin ball til Ellstrøm, som banket til og keeper stod å så etter ballen. For den raste inn langs isen i hans venstre hjørne – helt utagbart. Strålende og vi var bare en under.

8 minutter senere fikk Daniel en god pasning fra Gaute, og vips så var det 5-5-. Solbergtilskuerne bet negler og uroen spredte seg til Solbergbenken – skulle Skeid virkelig hente poeng med seg hjem?!
Men Solberg malte på, og Skeid hang litt i tauene mot slutten av kampen. Og når det stod 85 minutter på tavlen (tror vi – for den var rimelig uleselig), så la Solberg på til 6-5.

Like etterpå hadde Daniel en kjempesjanse alene med keeper, men et kjempesprang fra keeper, reddet ballen til corner. Flott keeperprestasjon, men synd for oss. At Tobias satte en ball utenfor, i et mål som var tomt, gjorde ikke saken bedre. Vi kunne vært ajour og kanskje ledet med ett mål!

Mot slutten glapp også et pasningsmottak i forsvaret, og da måtte forsvaret redde situasjonen. Dessverre litt for kraftig, og dermed ble det straffeslag.
Og den satt! Dermed endte det 7-5 til Solberg i en spennende og underholdende kamp, hvor Skeidguttene overrasket stort!

Dette vil vi ha mer av!

Sa-sa-sa Bra-bra-bra Skeid-Skeid-Skeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *