Vi snakker om været – igjen!

Skeids bandygutter var for første gang på hjemmebane denne sesongen. I møte med Mjøndalen. Det kunne vært en hyggelig onsdagskveld, men vi snakket mest om været. Regnvær og vind, bløt is, humpete is… uff og uff.

Spillet ble sterkt preget av nedbøren og bløtt underlag. Skeid slo ofte lange baller, som angriperne så ut til å være overrasket over. Det var i hvert fall få som ga 100 % for å nå ballene. Enda det så ut til at de hadde tid nok til å komme seg til stedet ballen landet.

Kort oppsummert 1. omgang, tok Mjøndalen tok ledelsen etter ca 5 minutter, på et hjørneslag. Og så et spillemål etter drøye 7 minutter.

Så gikk det ikke bedre enn at Skeid omtrent fikk en dobbeltutvisning etter 25 og 28 minutter! Men Mjøndalen er ikke effektive, og de klarte ikke å utnytte situasjonen.
Rett før pause klarte de å få inn en til, slik at lagene tok pause på stillingen 0-3. Mjøndalens scroinger kom av en og samme person – Alexander Serov.

2. omgang bød på mer hopp og sprett av ball, når man forsøkte å føre den. Skeids lange baller fortsatte, med noe bedre «oppmøte» der ballen landet.
Mjøndalen røk på en utvisning etter 6 minutter, og Skeid fikk en etter 13 minutter. Rett før Mjøndalens kom på banen, fikk Skeid til et bra angrep, og Patrick kunne fikk lagt ballen til Daniel, som ordnet 1-3.

Kampen bølget frem og tilbake, uten de store sjansene. Men så er Skeid uheldige, og gir bort et mål (selvmål, 33 min.), blir det ikke lettere å vinne – 1-4.

Og så toppet det seg med at Sigmund pådro seg rødt kort for voldsomt slag i det 37. minutt.
Og så får Lars Olav utvist i det 43. minuttet, og med det var kampen avgjort.

Mjøndalen la på til 1-5 i det 46. minutt. Noe som også ble sluttresultatet.

Det var like grått som været!

MEN – vi reiser kjerringa til fredag! Da møter vi Drammen BK på Voldsløkka kl.19.00. Møt opp og hjelp guttene til seier!

Sa-sa-sa Bra-bra-bra Skeid-Skeid-Skeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *