Skeid var så nære på Ullernbanen onsdag 9/12

På Ullernbanen onsdag 9/12 kl.19.00 var tid og sted for guttenes første seriepoeng! Men de skulle hatt alle!!
Det var så spennende i sluttminuttene, og hadde ikke Ullern fått en corner i det 92. minuttet, så hadde Skeid kammet med seg alle poengene.
Dessverre hadde Ullern flaks å fikk inn corneren og fikk dermed til en utligning: 3-3. Og det ble sluttresultatet.

Kampen startet som forventet. Ullern starter gjerne i høyt tempo og forsøker å få raske scroinger i løpet av de første 20 minuttene. Men guttene våre hang godt med og styringen defensivt fungerte godt. Likevel fikk de Ullern inn en scoring etter 11 minutter og 16 minutter.

Synd at lyset er så elendig på Ullernbanen, at dommerne måtte ta frem hodelykt for å se om det er scoringer! Her må det ordnes med mer lys umiddelbart! Det er ikke 750 lux på Ullernbanen!

Skeid fightet for hver meter på banen, og selv om Ullern hadde ballen mye, ble det ikke mange virkelige farligheter ut av det. Skeid hadde god og tett styring.

Og Skeidguttene var frempå og skapte sjanser, fra tid til annen. Så mye at Ullern måtte ty til ulovligheter – Skeid fikk straffe etter 22 minutter. Daniel ekspederte den i mål! Stillingen var 2-1.

Etter 38 minutter fikk vi en corner, som Jørgen banket inn, etter pasning fra Oliver. 2-2 til pause smakte godt. Vi følte at her kunne det bli noe.

Vi hadde et par utvisninger i kampen, men det så ikke ut til å påvirke Skeidguttene. De stod på. Og når Stian André legger gode pasninger på mål, kan hva som helst skje. Faktisk klarte ikke Ullern å stoppe ballen etter 24 minutter i 2. omgang, og rotet den selv inn i målet. Vi ledet 3-2!!!

Så kom det forbaskede cornermålet til Ullern, i det 92. minuttet (2 min. var lagt til) som det dessverre fikk inn.
Dermed endte kampen 3-3.
Det føltes som vi tapte kampen, for vi var så nære!

Grautlerer med poengene gutter!

Gratulerer også til kampens Skeidgutt, som av juryen ble stemt frem til å være Lars! Gratulerer!
En flott vandrepokal ble delt ut – hjelm med pynt!
Se bilde nedenfor. Se også en farlig corner for Skeidguttene lenger nede.

Skeid er farlige på corner …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *