Skeid bandys første skalp i beltet!

Skeid tok i mot Ullevål på Voldsløkka. Dessverre var været akkurat som det pleide – varmt og regn. Men Skeidguttene lot seg ikke merke av været og tok frem det beste i seg og kjempet og kjempet. Ullevål, derimot, var ikke like innstilt på å krige. Og det vistes etter som kampen skred frem.

Skeid tok ledelsen 1-0 etter 10 minutter. Ullevål var ikke helt hektet av, og reduserte til 1-1 etter drøye 14 minutter.
Men vi gav oss ikke, og Tobias ordnet 2-1 etter ca. 20 minutter. Skeid var i sig.

Vi vet ikke helt hva Ullevål har trent på de siste ukene, men det kan ikke ha vært corner. For de hadde 5 cornere før pausen, uten å være i nærheten av en scoring. Selv om isen ikke var på sitt optimale i regnværet, så burde man kunne omsette en eller to.
Dermed gikk lagene til pause på 2-1 til Skeid.

Etter pausen fortsatte det med cornere for Ullevål, men ingen scoringer. Etter 7 minutter viste Daniel hvordan det skulle gjøres, da han fikk serven av Oliver – 3-1.

Skeid kriget videre og kjempet mot et Ullevållag som ikke fikk mye til. De ble stadig styrt ut til sidene av et tett Skeidforsvar – god styring fra topp til bunn.

Og vi fikk scoringer: 4-1 (10 min.) ved Daniel. Men Ullevål reduserte til 4-2 (12. min.). Men Skeid var i gang, og etter 15 minutter stod det 5-2 etter at Oliver sendte et flott pass til Daniel.

Da gjorde det ikke så mye at Daniel misset på et straffeslag (18. min.). For selv om Ullevål fikk et straffeslag (25. min.) og reduserte til 5-3, var det Skeids dag. De kjempet Ullevål ut av stilen og kunne ta med begge poengene til slutt.

Kristian setter fart.
Truls rister dem av seg.
Sigmund stikker av med ballen
Daniel plukker dem ned.
Lars skjermer godt.
Truls, nesten gjennom.

GRATULERER MED FØRSTE SEIER!

Sa-sa-sa Bra-bra-bra Skeid-Skeid-Skeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *