Skeid møtte Drammen 26/12

Skeid tok turen til Marienlyst og møtte Drammen BK i romjulen. Kampen gikk k.16.00 på en regnfull Marienlyst stadion. Det var muligheter for en god kamp av Skeid, da vi er kjent for å krige godt. Vanskelige forhold bør derfor være en fordel for oss. Dessverre ble det ikke slik i dag. Det ble pirking med køller og innslepp av motstandere midt i eget lag. Det er oppskriften på trouble. Dermed scoret Drammen jevnlig, mens Skeid slet. Vi lå under 4-0 til pause.
Vi hadde en rekke fine langballer fra Stian André, men sjelden ble nedtaket vunnet av en i svart og gult. Selv om Daniel fikk omsatt noen slike sjanser til mål. Daniel scoret 2 mål, og Truls fikk et innlegg som guttene forstyrret såpass at det gikk rett inn.

Kort oppsummert ble sluttresultatet 10-3 til Drammen BK.

Vi får gjøre det bedre neste gang!

Daniel og Tobias kriger om ballen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *