Det løsnet ikke for Skeid mot Sarpsborg

Det var i sin helhet et jevnt oppgjør mellom Skeid og Sarpsborg. Men Sarpsborg begynte med en kanon i det 5. minutt, hvor Skeids keeper rett og slett ikke rakk å få opp hendene. Dermed føk ballen inn over hodet på Henrik – 0-1.
Dermed kom Sarpsborg i sig og de la på til 2-0 etter drøye 9 minutter.

Etter det jevner det seg ut, og vi hadde flere store sjanser uten at vi klarer å omsette dem til scoringer. Vi er gode defensivt, og det Sarpsborg produserer er stort sett langskudd. Så fikk vi dessverre en utvisning etter 28 minutter, og det tente oss litt. Vi fikk til et litt større press, og vasket frem en del halvsjanser. Men scoringen lot vente på seg. Det bølget frem og tilbake. Først etter 40 minutter ble det en scoring, og den stod Skeid for! Etter en corner som Daniel skjøt, så scoret Sigve på returen. Endelig….

Og det var stillingen til pause.

I andre omgang kom vi også godt i gang. Sarpsborg virket noe tamme og passive, og ga oss rom å gå i. Men dessverre ble det bare med halvsjanser. Og da kunne Sarpsborg omsette en corner til scoring etter 8 minutter: 1-3.

Spillet fortsatte frem og tilbake … ingen fikk noen spesielle gode sjanser.
Og så scoret Sarpsborg etter 69 minutter: 1-4. Og igjen etter 74 minutter: 1-5.

Selv om Skeid tok timeout i det 79. minutt, ga det ingen store endringer i spillet. Det var liksom ikke Skeids kveld.
Dermed ebbet kampen ut med 1-5 som resultat.

Høvik til søndag blir viktig!!
Kan vi reise kjerringa!?!

Anders, Daniel og Kristian er frempå, men scoring ble det ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *