Hele nabolaget viser pur skøyteglede!

Ikke før var banen klar for skøytefolket, så takket «alle» naboen «ja takk»!

Mandag 11. januar ga byrådet tillatelse til å vanne opp de kommunale banene. Og Skeid bandy tok som vanlig tak med en gang. Banen ble ryddet og vannet – og denne helgen (16.-17.) var alle naboer invitert. Og de kom i mengder. Alle naboene kunne endelig snøre på seg skøytene og prøve den glatte flaten. I et fantastisk solskinn kunne man gli rundt på bandybanen.

Til og med Skeids leder for hovedstyret hadde banket rusten av jernene og svingte seg rundt på den fremtidige kunstis-/kunstgressbanen.
Både hovedstyret og bandystyret fortviler over at det ikke kan tilbys en god bane både sommer som vinter. Om sommeren er underlaget hullete og gropete, og om vinteren er det sjelden is – pga. milde vintre. Dette går ut over barna – både sommer som vinter!

Vedlagte bilde viser hvor stor aktiviteten kan være på en lørdag.

Gi oss nytt banedekke – både nytt kunstgress og kunstis!!

Sa-sa-sa Bra-bra-bra Skeid-Skeid-Skeid

video av sktiviteten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *